ontharing - Een overzichtVPL zit tevens voor bijna al die haar- en huidtypen. Gemiddeld heb jouw tussen de 6 en acht behandelingen benodigd, telkens betreffende ons tussenpose over vier tot acht weken.

Dit ontwikkeling met ontharen met de IPL is gebaseerd op het selectief vernietigen van de haarwortel met de via dit flitslicht aan een hoofdhaar afgegeven hitte-sterkte. Een lichtenergie afgegeven via de IPL is aangetrokken en opgenomen via het haarpigment.

Nou even een scheerbeeld wat je iedere keer had. Mijn oksels moest je bijna wel dagelijks doen, regelmatig deed ik het teneinde de dag mede overmatige irritatie anders. Down under groeide het verder vlug retour en je had niet iedere keer zin teneinde het te scheren en het ging dan altijd jeuken, regelmatig bultjes etc. Na twee behandelingen had ik weet minder haar (lichte huid, blond/donkerblond hoofdhaar over mijzelf maar donkerbruine/grijze haren uiteraard er pakt ie dit goed op!

Simpelweg daar dit flitslicht aangaande IPL ook niet enorm gericht aangebracht mag geraken. Dit zuivere en bijzonder krachtige licht aangaande de laser kan immers tot dieper gelegen haarvaatjes aankomen. Daarom kan zijn laserontharing duurzamer en effectiever.

Vanwege sommige personen is dit hebben van lichaamshaar in verscheidene hoeken en gaten slecht vanwege hun zelfverzekerdheid. Met modetrends en beroemdheden die een haarloze look promoton, beschikken over sommige vrouwen wellicht inspanning om een regelmatige ontharingsroutine voor te houden.

Met name ingegroeide haartjes, huidirritaties en rooie bultjes in de schaamstreek na dit scheren worden zodra aanleiding genoemd.

Bezit u dan ook ons belangstelling ofwel wilt u dan ook informatie? Vul onderstaande gegevens in en één betreffende onze specialisten neemt contact met u op.

Vanwege treatment van een huid kan lasertherapie ons geschikte manier zijn. Laserontharing ofwel laserepilatie is één over de bekendste toepassingen.

Dit is daarom van groot waarde het u dan ook ieder medicijngebruik meldt bij de specialist. Denk hierbij ook met milde medicijnvormen bijvoorbeeld aspirine, antibioticakuren en verschillende pijnstillers.

Voor enkele zorgverzekeraars worden andere behandeltechnieken, bijvoorbeeld de pigmentlaser ook gedekt. Dit kan zijn desalniettemin niet in het onderstaande totaalbeeld geregistreerd.

Stationair is de Soprano ICE buitengewoon passend wegens dit verminderen over stugge hoofdharen, omdat daar gelijk vitaliteit laserontharing antwerpen wordt geleverd, iets wat de behandeltijd verkort. In de Super Hair Removal stand (SHR) bouwt de kracht zich juist op. Daarom kan zijn die stand effectief bij dit verminderen over ook iel en dik hoofdhaar. Dit comfort van de cliënt ligt buitengewoon hoog en de ontharing kan plaatsvinden bij iedere huidtype. In de SHR modus is het energiepeil buitengewoon laag en dit aantal flitsen per seconde erg hoog in verhouding tot andere lasers.

Een ieder bezit over zijn gehele lichaam haar uithangen, incluis in het gezicht, maar voor sommigen valt het meer op dan voor anderen. Alhoewel het compleet vanzelfsprekend kan zijn, kiezen bepaalde lieden ervoor om ongewenst gezichtshaar te verwijderen.

De gebieden vereisen ontharing teneinde de gewenste gevolgen te oplopen, maar natuurlijk betekent dit ook niet dat iets hetgeen up-to-date bij een omvangrijk deel met je benen ook juist zal werken bij de heel wat kleinere…

Bikinilijn ontharen met een Soprano ICE laser is ons geavanceerde techniek, waarmee u over de overbeharing in een schaamstreek afkomt. De vernietigde haarzakjes aankomen niet verdere terug. Gezien een groeifasen betreffende hoofdharen, zijn verschillende behandelingen nodig teneinde de schaamstreek te ontharen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *